הודעות על חבילה, ניסיון וקריאה בלבד
מה אומרות ההודעות בראש המסך, ומה עושים.
- ניסיון: בראש המסך מופיע כמה ימים נשארו.
- העסק במצב קריאה בלבד: אפשר לצפות בנתונים, אבל לא להוסיף או לשנות.
- הגעתם למגבלת החבילה: הגעתם למספר המרבי של משתמשים, רשומות, טפסים, אוטומציות או שדות בחבילה. כדי להוסיף, משדרגים חבילה או מפנים מקום.
- יש לכם הרשאת צפייה בלבד: התפקיד שלכם הוא צופה. לשינוי פונים למנהל המערכת בעסק.
